NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Desetogodišnji Jovica je nova fudbalska nada Semberije (FOTO)

Da je Semberija rasadnik fudbalskih talenata svjedoče brojna imena uspješnih fudbalera koji su svojim radom i talentom zaokupili pažnju najelitnijih evropskih i regionalnih fudbalskih klubova. Uskoro bi se brojnim fudbalskim imenima iz Bijeljine mogao pridružiti i mladi talentovani Jovica Ostojić.

Jovica ima deset godina i živi u Bijeljini. Svoje prve fudbalske korake napravio je u FK “Radnik” sa nepunih pet godina.

“Ljubav prema fudbalu sam otkrio kada sam prvi put imao susret sa fudbalskom loptom. Od tada mi je san da postanem fudbaler”, započinje priču za NoviGlas mali Jovica.

U “Radniku” je igrao donedavno, a onda je prešao u FK “Šampion”.

“Zbog nedovoljno vremena provedenog na fudbalskom terenu, odlučio sam se da pređem u FK Šampion u kom su me odlično prihvatili i vrlo brzo sam se uklopio. Sa više provedenog vremena na terenu i golovi su došli na red tako da sam za kratak period postigao dosta golova”, priča kroz osmjeh ovaj dječak.

Kako kaže, san mu je da uspije u fudbalu i da ostvari karijeru vrijednu pomena.

“Nadam se da ću vremenom to i ostvariti jer fudbal zaista volim da igram i siguran sam da ću uspjeti u ostvarenju svojih ciljeva”, ističe za NoviGlas Jovica.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .