NOVI GLAS

Identifikovan ubica Stojanovića – U toku raspisivanje međunarodne potjernice

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je danas da je policija rasvjetlila ubistvo koje se dogodilo 13. septembra ove godine u Novom Beogradu.

Ozbiljnim i dobrim radom, pripadnici policije su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uspeli da identifikuju izvršioca ovog krivičnog djela i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave – rekao je Stefanović.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je ubistvo Strahinje Stojanovića koje se dogodilo 13. septembra u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu kada je njegov džip tokom vožnje odletio u vazduh. Sa njim u automobilu nalazila se i 45-godišnja Kolumbijka, Sonja Suarez Gomez, prenosi Blic.

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne potjernice.

Ministar se zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspjeli da rasvjetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

 

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI