NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljinac o svom iskustvu sa korona virusom : “Mislio sam da je prehlada dok nisam završio u bolnici”

Od početka pandemije, u Bijeljini je na korona virus bilo pozitivno više od 350 osoba. Taj broj i dalje raste i stanovništvo ga posmatra samo kao statistiku dok se ne dogodi nekom iz njihovog okruženja. Jedan Bijeljinac podijelio je svoje iskustvo borbe sa korona virusom.

Igor Đukanović jedan je od Bijeljinaca koji je preležao virus korona. Kako kaže, sve je počelo sa blagom temperaturom, pa bolest nije ni shvatio ozbiljno. 

“Bukvalno sam imao samo blagu temperaturu 37,5 i 38, i ništa više. Mislio sam da je to obična prehlada, pa sam malo duže ostao kod kuće, nisam se javljao ljekaru, jer sam očekivao da će to proći”, rekao je Đukanović.

Kako poboljšanja nije bilo, javio se ljekaru.

“Kad sam se javio ljekaru, to je već bila ozbiljna upala pluća i baš je bilo alarmantno, mada ja to i dalje u tom periodu nisam ni osjećao. Pridržavao sam se pravila, bio sam na kiseoniku 24 sata i ležao na stomaku. Sve sam to ispoštovao i mislim da je to dosta pomoglo”, objasnio je Đukanović.

Građanima je poručio da se pridržavaju mjera  i da slušaju ljekare, jer se samo na taj način mogu izvući iz borbe sa virusom, ukoliko se zaraze.

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI