NOVI GLAS

Teodora (19) krvava ostala na asfaltu, vozač pobjegao – Djevojka se bori za život, vozač uhapšen večeras

Beograđanka Teodora R. (19), na koju je u subotu oko ponoći na pješačkom prelazu kod “Avala filma” u Košutnjaku naletjela “škoda fabija” crvene boje, i dalje je u teškom stanju.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je policija našla vozača automobila za kojeg se sumnja da je izazvao nesreću i on će u utorak biti saslušan u Drugom tužilaštvu.

Vozilo je na Teodora naletjelo i teško je povrijedilo u Ulici kneza Višeslava 88, krećući se pritom velikom brzinom, iako je na tom mjestu ograničenje brzine 40 kilometara na čas. Od siline udarca djevojka je zadobila otvoreni prelom potkoljenice i stopala. Najprije joj je pomoglo obezbjeđenje restorana u kojem je bila tako što su joj podvezali nogu, a zatim je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

“Pacijent je imao teške tjelesne povrede opasne po život i naložena je hitna operacija, jer je stanje bilo kritično”, kažu iz ove zdravstvene ustanove.

“Djevojka je i dalje na jedinici intenzivne njege i u teškom stanju, a ljekari stalno prate situaciju”.

Vozač automobila je poslije izazvane nesreće na pješačkom prelazu, ne zaustavljajući se, pobjegao u nepoznatom pravcu. Pomoć u prikupljanju dokaza pripadnicima organa reda pružili su snimci sa sigurnosnih kamera koje su postavljene u ovom dijelu Košutnjaka.

“Mlađa ženska osoba prelazila je obilježeni pješački prelaz kada je odjednom na nju naletio vozač crvene ‘škode fabije’ i teško je povrijedio. Policija je po pozivu odmah došla na mjesto udesa, a uviđaj je trajao do jedan sat poslije ponoći. Pripadnici MUP, koji kontrolišu ovaj dio grada, imaju gotovo stopostotan učinak u hvatanju prestupnika, tako da su i osobu koja je izazvala ovu nesreću uhapsili veoma brzo”, priča izvor iz istrage.

Teodora je te večeri bila sa društvom u restoranu na Košutnjaku. Desetak minuta pred zatvaranje kafane, ona je krenula kući na Petlovo brdo, i dok je prelazila ulicu, na nju je prema riječima očevidaca, naletjela “fabija”. Vozač se nije ni zaustavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentnožutoj haljini i očevici kažu da je pravo čudo kako je vozač nije vidio na pješačkom. Moguće je, dodaju, da je bio pijan ili drogiran.

 

(novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .