NOVI GLAS

Bijeljina – Prilika da unaprijedite sebe : Po prvi put u Bijeljini NLP Practitioner trening!

NLP Centar BiH dovodi najpriznatiju svjetsku komunikacijsku metodologiju u Bijeljinu. Prvi model NLP Practitioner treninga održaće se po prvi put u Bijeljini, 3. i 4. oktobra ove godine.

NLP Practitioner predstavlja najznačajniji iskorak u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja koji u svom portfoliju posjeduje sve veći broj uspješnih, ostvarenih ljudi koji koriste NLP tehnike i alate na ličnom i poslovnom planu.

Period krize po pravilu u prvi plan stavi one pojedince i organizacije koji su dovoljno fleksibilni i agilni da se prilagode promjena koje donosi period neizvjesnosti. Baš u ovim trenucima važno je biti najbolja verzija sebe. Iz tog razloga krizni period je vrijeme kada pravimo iskorak, radimo na sebi, razvijamo nove navike i usvajamo nove vještine i tehnike ličnog razvoja.

Šta te očekuje na treningu NLP Practitioner?

Tokom 8 NLP modula, 130 sati intenzivnih predavanja i vježbi, raspoređenih kroz šest mjeseci, NLP učesnici imaće punu podršku našeg NLP trenerskog tima, kao i pristup inovativnoj eLearning platformi preko koje mogu u samo nekoliko klikova pristupiti multimedijalnim NLP lekcijama.

Tokom NLP treninga:

  • upoznaćete se sa na naprednim komunikacijskim alatima i tehnikama za efikasniju komunikaciju na ličnom i profesionalnom planu,
  • moći ćete jasno vizualizovati  ciljeve i implementirati akcione korake
  • radićete na promjeni neproduktivnih obrazaca ponašanja i načinima održavanja dugoročne promjene
  • unaprijedićete vještine feedback-a i samomotivacije

Za svoj lični razvoj birajte kvalitet

NLP Practitioner, u organizaciji NLP Centra BiH, je međunarodno akreditovan trening od strane priznate međunarodne NLP kuće IANLP iz Švajcarske  koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga.

Više  od 2.000 polaznika uspješno je završilo NLP trening  u NLP Centru, vašem mjestu ličnog i profesionalnog razvoja, što jasno ukazuje na kvalitet i posvećnost svakom učesniku i njegovom ličnom putu razvoja.

Ove godine nove generacije NLP Practitioner-a napraviće prvi korak na svom razvojnom putu 26. i 27. septembra u Banjaluci i 3. i 4. oktobra u Bijeljini. Pored dvije praktičarske generacije, ove godine po prvi put u BiH biće organizovan NLP Trener, trening za sve koji žele da pretvore svoju ljubav prema NLP-u u profesiju te obogate  svoju trenersku ličnost novim korisnim vještinama. Pridružite se zajednici koja koristi pun potencijal svojih resursa i zna da je rast i razvoj jedino moguć van zone komfora.

Broj mjesta je ograničen na 12 učesnika koji će slušati predavanja u adekvatnom prostoru, u skladu sa svim preporukama i poštovanjem propisanih mjera. Svi zaintersovani za učenje NLP-a, do 30. avgusta mogu iskoristiti popust od 20%  na rane prijave.

Ukoliko imate pitanje u vezi predstojećih NLP treninga ili želite više informacija o NLP metodologiji, posjetite našu zvaničnu web stranicu www.nlpcentar.ba ili nas kontaktirajte na [email protected]  ili +387 65 316 634.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI