NOVI GLAS

NoviGlas Nekretnine u Semberiji – Prodaje se etno selo za 600.000KM i kuća u gradu za skoro milion!

Bijeljinska Agencija „Alfa“, koja se bavi prodajom nekretnina, nedavno je oglasila prodaju, ni manje, ni više, već etno – sela u Ugljeviku. 

Na prodaju je kompleks od pet modernih objekata koji se prostiru na 400 kvadrata, a opremljeni su luksuznim namještajem, sa kaminima i bazenom.

Prvobitna cijena etno – sela iznosila je 400.000 eura, ali se vlasnik u međuvremenu predomislio i cijenu snizio za cijelih 100.000 eura, tako da se sada može kupiti za 300.000 eura, piše Avaz.

Međutim, to nije jedini neobični oglas u ovoj agenciji.

Slavka Đokić, agent za prodaju nekretnina, kaže da se jedna kuća u Majevičkoj ulici u Bijeljini prodaje po cijeno od 450.000 evra. Kupac se još nije javio, ali vlasnik ne gubi nadu da hoće. 

Đokićeva je potvrdila da ipak ima problema u prodaji nekretnina u Bijeljini. Kako kaže, pandemija je značajno usporila potražnju za nekretninama, a promet kao da je stao. Kupci su najviše zainteresovani za manje stanove, garsonjere ili jednosobne, a njih je i najmanje u ponudi. 

Inače, u Bijeljini ne prestaju sa radovima brojna gradilišta stambeno poslovnih objekata kojih je širem gradskom jezgru petnaestak. Investitori tvrde da se ne plaše pandemije i njenih posljedica, te su uvjereni da će sve stanove, kada budu izgrađeni, brzo i prodati. 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .