NOVI GLAS

Bijeljina – Policija pronašla drogu prilikom pretresa stana : Uhapšeni se odlučio na očajnički potez (FOTO)

Prilikom pretresa stana bijeljinska policija pronašla je određene količine opojne droge, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Naime, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje iznajmljenog stana koje koristi lice F.P. iz Bijeljine.

“Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto 72 sjemenke koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje, 516 grama zelene biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu u mokrom stanju, 22 tablete i jedna smrvljena tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ” ekstazi”, kao i četiri ostatka od improvizovane cigarete ” flop”, navodi se u saopštenju.

Po uočavanju policijskih službenika lice F.P. je navedenu materiju pokušao, da uništi tako što je ubacivao u odvodnu cijev koja vodi u kanalizaciju.

Od strane policijskih službenika F.P. je lišen slobode. O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .