NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Ima li problema unutar nove vladajuće koalicije u Bijeljini?

Nova vladajuća koalicija u Bijeljini funkcioniše bez problema i tako će i ostati, rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić odgovarajući na pitanje da li ima nesuglasica među partijama.

Kako je rekao, problema nema ni u okviru koalicije, niti u samim strankama, a pripreme za izbore teku planiranom dinamikom.

“Svi su mene podržali kao kandidata za gradonačelnika i svi mi želimo da napravimo te dobre stvari za Bijeljinu i realizujemo projekte”, rekao je Mićić gostujući u emisiji “Panorama” novinara Ljiljane Aleksić.

Što se tiče odborničkih lista, glasaće se individualno, kaže Mićić.

“Svi će gledati ko koga više cijeni, ko misli da je to bolje uraditi. Naš je cilj da sa novim političkim imenom, sa SDS Semberija završimo stare ciljeve razvoja grada”, objasnio je Mićić.

Kada je o izbornim štabovima riječ, u okviru koalicije postojaće jedan štab kandidata za gradonačelnika, a svaka stranka imaće svoj izborni štab za kandidate za odbornike u  gradskom parlamentu. 

Na pitanje Aleksićeve o saradnji sa predsjednikom gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, Nedeljkom Ćorićem, Mićić je odgovorio sljedeće:

“Nedeljko je korektan čovjek i on ima jasna uputstva od predsjednika Dodika kako da radimo. Sve radimo zajedno i imamo dogovore ne samo sa njim, nego sa čitavim rukovodstvom SNSD-a, uključujući i ljude koji imaju republičke funkcije kao što je gospodin (Miroslav) Milovanović i drugi”.

Sastanak u SNSD-u

Komentarišući sastanak u GO SNSD Bijeljina koji je nedavno održan, a kome je prisustvovao Mićić, prvi čovjek Bijeljine je rekao da je to redovni sastanak izbornog štaba koalicije.

“To nije stranački sastanak i normalno je da budem na tom sastanku. Kao predstavnik SDS Semberija i zajednički kandidat koalicije, prisustvovao sam sastanku republičkog izbornog štaba, kom je prisustvovao i Igor Dodik i predsjednik republičkog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević. Mi smo se dogovarali oko saradnje kako ćemo napraviti koordinaciju i sarađivati u narednom periodu”, pojasnio je Mićić.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .