NOVI GLAS

Igra na ringišpilu kobna za djevojčicu iz Rogatice? – 15-godišnjakinja stradala na putu do bolnice!

Prema prvim informacijama, ringišpil sa kojeg je pala petnaestogodišnjakinja iz Rogatice te preminula na putu do bolnice ispravan je, a mogući uzrok ove nesreće je ljudski faktor, sazanju “Nezavisne”.

Iako su nam u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, rekli da je naređeno mehaničko vještačenje uređaja kao i obdukcija tijela maloljetnice, nezvanično saznajemo da je navodno grupa omladinaca na ringišilu pokušavala da uhvati igračku kao nagradu za dodatnu vožnju, te da je u jednom takvom pokušaju došlo do nesreće koja je nažalost završila tragično.

“Djevojčicu je, dok se zazuljaljala navodno u glavu udarilo sjedište ispred, nakon čega je izgubila svijest i pala na zemlju. Nesrećnoj djevojčici su pritrčali prisutni i odmah pozvali Hitnu pomoć, ali je nažalost podlegla” , ispričao je izvor “Nezavisnih”.

Ipak tačan uzrok ove tragedija koja se desila sinoć oko 21 čas kod crkve Svete Trojice u Rogatici, biće poznat nakon vještačenja ringišpila i obdukcije.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, Policijskoj stanici Rogatica oko 21.10 časova prijavljeno je da je ulici Radomira Neškovića, došlo do pada mlađe osobe sa ringišpila u pokretu.

“Utvrđeno je da se radi o maloljetnom licu koje je zadobilo teške tjelesne povrede, uslijed kojih je preminulo u putu za Univerzitetsku bolicu Foča. Policijski službenici Policijske stanice Rogatica, uz prisustvo tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršili su uviđaj na licu mjesta.U toku je dalji rad na rasvjetljavanju događaja”, naveli su iz policije.

 

(nezavisne)

POSTANIMO PRIJATELJI