NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Saopštenje Policijske uprave Bijeljina

Na putevima u Semberiji od sutra će biti sprovedena akcija pojačanih kontrola uz pomoć radarskog sistema ” Redflex traffic systems fty – Dual ”, najavljeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

“U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težnih oblika saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina od sutra 01. avgusta 2020. godine spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja.Izdvajamo, da će se pojačana kontrola brzine kretanja vozila do 10.avgusta 2020. godine vršiti preko radarskog sistema ” Redflex traffic systems fty – Dual ”, saopšteno je iz policije.

Navedene aktivnosti se sprovode u sklopu kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske ” Vozite oprezno – putujte bezbjedno”.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise,naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .