NOVI GLAS

Bijeljina – Još jedan napad na policiju : Prilikom redovne kontrole zaustavili lice sa tri potjernice!

Tokom jučerašnjeg dana u Bijeljini se dogodio još jedan napad na policijske službenike , rečeno je za NoviGlas u Policijskoj upravi Bijeljina.

Naime,  policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, sinoć oko 20,00 časova u ulici Galac u Bijeljini, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil ” Renault Megan” kojim je upravljalo lice S.S. iz Bijeljine.

“Kontrolom od strane policijskih službenika utvrđeno je, da se u vozilu nalaze još lica Ž.K. i M.D. Prilikom kontrole, lice M.D. se dao u bjekstvo gdje je ubrzo sustignut od strane policijskih službenika, kojom prilikom je pružio aktivan otpor i fizički napao na policijske službenike”, navodi se u saopštenju bijeljinske policije.

Od strane policiskih službenika lice M.D. iz Lopara je lišeno slobode, a provjerama je utvrđeno da su za njim raspisane tri aktivne centralne potjernice.

U Medicinskom centru Bijeljina povređenim policijskim službenicima ukazana je medicinska pomoć, gdje su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da mu se nakon dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ” Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti ”.

 

NoviGolas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .