NOVI GLAS

SDS u Loparama obilježio krsnu slavu – “30 godina podrške SDS-u na Majevici” (FOTO)

Na Majevici, a posebno u opštini Lopare SDS već trideset godina pobjeđuje. Pobjede su jednako snažne i ubjedljive bilo da su u pitanju lokalni ili opšti izbori za organe vlasti Republike Srpske i BiH.

Majevičani povjerenje daju SDS-u zbog stabilne i realne politike.

Po riječima načelnika opštine i predsjednika OO SDS Lopare Rade Savića to povjerenje će trajati i dalje jer su realizovani brojni projekti od interesa za građane.

“Asfaltirali smo 250 kilometara lokalnih puteva, angažovali se sa privrednicima na pokretanju skoro svih privrednih subjekata koji su nekada postojali, ostvarili korektan i dostojanstven odnos sa borcima, izgradili kuće za porodice stradale u klizištima, uveli mjere populacione politike i posebno smo ponosni na našu dijasporu sa kojom imamo odličnu saradnju pretočenu u konkretne projekte” – navodi Savić.

Nakon liturgije i lomljenja slavskog kolača uručene su Povelje i zahvalnice SDS-a.

“U ovoj porti crkve u Mačkovcu je i osnovan SDS u Loparama, kada sam i lično prisustvovao, danas trideset godina posle tog događaja smo na istom mjestu, srećan sam i ispunjen emocijama”- rekao je Cvjetko Mitrović jedan od dobitnika Povelje SDS-a.

Obilježavanje ovog jubileja i krsne slave SDS-a u Loparama je provedeno u skladu sa epidemiološkom situacijom.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .