NOVI GLAS

Filip dugovao novac zelenašima – Romanin dečko i saučesnik prokockao 830.000 evra!

Filip Mrkajić, dečko Romane Panić, odrastao je u izobilju, ali se to promijenilo onog trenutka kada je ogrezao u kocku. Zbog njega je njegova porodica koja je bila jedna od imućnijih u Beogradu, zapala u finasijske probleme.

Pokojni otac pjevačicinog dečka bio je prinuđen da rasproda sve zlatare u u glavnom gradu, kao i većinu nekretnina kako bi pokrio njegove dugove prema zelenašima od čak 830.000 evra, piše Kurir.

Veliku buru u javnosti izazvala je informacija da su pjevačica i njen partner, agent za nekretnine, uhapšeni u Australiji zbog pljačke bankomata. Od tada priče o Romaninom, ali i o Filipovom životu isplivavaju na površinu i sve su skandalozniji. Nakon saznanja da je Mrkajićev otac preminuo nedavno upravo zbog brige za sina koga nije vidio pet godina, saznalo se i da je njegova porodica prošla pravu golgotu, a razlog su ogromni dugovi.

Od sagovornika bliskom Mrkajićima, Filip je još kao tinejdžer upao u loše društvo i od tada datiraju njihovi problemi. On ima i rođenog brata Aleksandra, koji je oduvijek bio uzoran mladić i sušta je suprtonost njemu.

Mrkajić je rano počeo da se kocka, ali je zahvaljujući uticajnim roditeljima i njihovim vezama i parama uspijevao da se isčupa iz toga. Sve dok jednog dana nije došao i saopštio ocu Zoranu da mora što prije da plati 830.000 evra ili će imati ozbiljne probleme. Porodica je tada bila upućena da su mu zelenaši za petama i da može da izgubi glavu vrlo lako, pa su se odlučili za krajnje poteze. Prodali su sve zlatale u Beogradu, ali i pored toga što je njihov biznis imao ogromnu vrijednost, od toga nisu uspjeli da vrate čitav dug. Tada su se odlučili na još radikalniji potez i prodali sve nekretnine koje su imali u Beogradu, osim kuće u kojoj su njegovi roditelji ostali da žive.

Mrkajić je nakon svega otišao u Italiju gdje je najviše boravio, jer njegova porodica ima stan u Milanu, koji se jedva uspjeli da sačuvaju od zelenaša. Tamo je trgovao svime što je moglo da mu donese laku i brzu zaradu, a jedno vrijeme je čak bio u biznisu i sa kriptovalutama. To su digitalne, virtuelne valute, digitalni novac koji omogućava onlajn kupovinu. Postoje samo na internetu i nisu pod kontrolom banaka i vlada država i postoji preko hiljadu kriptovaluta, od kojih su najpoznatije Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin. Priča se da i u tom biznisu nije bio pošten, ali ga niko nije uhvatio. Sad je u Australiji osuđen na godinu i po dana zatvora, dok je Romanina kazna 12 mjeseci s tim da dva mora da provede u ćeliji.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .