NOVI GLAS

Detalji strašne nesreće – “Motor je letio, a onda smo vidjeli i tijelo” : Na istom mjestu prije tri godine poginulo dijete

Samo smo čuli udarac, kolega koji je sjedio do mene je vidio kako leti motor i tijelo čovjeka. Bio je baš jak udarac… Mislio sam da su se dva auta sudarila, kad ono kaže mi komšija da je vidio motor kako leti, a onda smo vidjeli i tijelo.

Ovim riječima Vojko Simić, očevidac saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu kada su se sudarili automobil “fijat punto” i motor “jamaha” prepričava šta se dogodilo u trenutku kada je sjedio sa prijateljima u obližnjem lokalu.

Prema prvim informacijama, motociklista se idući u pravcu Duvanske industrije, kod skretanja za naselje Stevan Sinđelić, sudario sa “puntom” koji ima oštećenje na bočnoj lijevoj strani.

“Punto” je prema najnovijim saznanjima skretao ulijevo ka naselju kada je motor koji je išao iza njega udario u zadnji bočni dio, iza vozačevih vrata. Auto se od siline udara zarotirao i zadnjim dijelom završio na trotoaru, piše Blic.

Tijelo nastradalog motoriste odletilo je dvadesetak metara od motora. Kako javlja reporter sa lica mjesta, od siline udara jedna patika je nađena dvadesetak metara od tijela. Uzrok nesreće se još utvrđuje, a vozača “punta” je zbrinula ekipa ljekara Hitne pomoći.

Podsjetimo, na istom mjestu se 2017. godine dogodila nesreća u kojoj je poginuo dječak U.I. (15) pošto je na njega naletio automobil “folksvagen polo” kojim je upravljao L.P. (20) iz Niša.

Dječak je tada izašao iz gradskoj autobusa na stanici i krenuo da prelazi ulicu. Vozač je, prema rečima očevidaca, pokušao da izbjegne tinejdžera, međutim nije uspio i posle udaranja pješaka je udario u banderu.

Ubrzo su na mjesto nesreće došli najbliži srodnici nastradalog tinejdžera jer stanuje u naselju Stevan Sinđelić, svega nekoliko stotina metara od mjesta tragedije. Majka dječaka, pokušala je da dođe do tijela ali joj nisu dozvolili jer uviđaj još uvijek nije bio obavljen.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
error: Content is protected !!