NOVI GLAS

Tijana Ajfon bi u bijeljinski zatvor, “da bude bliža porodici”

Advokat Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, Miloš Stevanović, istakao je za bosanske medije da će pokušati da prebace starletu u Bijeljinu iz Doboja, gdje se nalazi u pritvoru nakon hapšenja u Suvom Polju.

“S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što prije da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radićemo na tome da ona bude što prije puštena iz pritvora” rekao je Stevanović za Avaz.

Kako ističe, u njihovoj advokatskoj kancelariji smatraju da se ovom slučaju Tijane Ajfon dala prevelika pažnja.

“Riječ je o jednoj običnoj zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomjerno prikazano. Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gdje nije fokus bio na Tijani, no s obzirom na to da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva” objasnio je Miloš.

A šta kažu komšije o ovom slučaju i zašto su se roditelji Tijane Ajfon razveli pročitajte na linku.

Podsjetimo, srpska rijaliti-zvezda Tijana Maksimović, pokušala je sa tri djevojke da pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – starleta Tijana Ajfon koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

 

(blic)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .