NOVI GLAS

Bijeljina – Stojanović: Doći će do preokreta, Dodik će Mićića pustiti “niz vodu”

Mislim da ovo nije konačna postavka stvari i da će doći do većih preokreta do izbora za mjesto gradonačelnika BIjeljine, rekao je lider bijeljinskog SDS-a Tomica Stojanović, na današnjoj, prvoj zvaničnoj konferenciji za medije Srpske demokratske stranke u Bijeljini  nakon raskola stranke.

Na pitanje novinara o aktuelnim dešavanjima na političkoj sceni Bijeljine Stojanović je izrazio uvjerenje da Mićo Mićić ipak neće biti kandidat SNSD-a za gradonačelnika.

“Mislim da je Milorad Dodik mudar političar i da je dobro procijenio situaciju. Kada vidi da Mićo Mićić nema podršku za koju se misli da ima i da ga ne podržava ni članstvo SDS-a koji je izdao, a ni SNSD koji ga je godinama kritikovao, Dodik će ga pustiti niz vodu”, objasnio je Stojanović svoje viđenje aktuelne situacije.

On je dodao da bi u tom slučaju kandidat mogao biti neko iz SNSD-a.

“Ukoliko Dodik Mićića pusti “niz vodu”, mislim da će Mićića kao kandidata za gradonačelnika zamijeniti neko iz SNSD-a. Da li će to biti Nedeljko Ćorić ili neko drugi, to je stvar njihovih unutrašnjih dogovora, ali mislim da situacija još nije ni izbliza gotova i da će tek doći do preokreta u trci za gradonačelnika Bijeljine”, rekao je Stojanović. 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .