NOVI GLAS

NOVIGLAS Saznaje – Darko Mitrić od danas djeluje kao samostalni poslanik u Narodnoj Skupštini!

Narodni poslanik iz Bijeljine, Darko Mitrić, u narednom periodu nastupaće kao samostalni poslanik u NS RS, nakon što je danas istupio iz poslaničkog kluba Srpske demokratske stranke, saznaje NoviGlas.

On je napustio i članstvo u SDS-u i svoje političko djelovanje će nastaviti u Stranci demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić.

Mitrić je za NoviGlas potvrdio da će u narednom periodu nastupati kao samostalni poslanik. Dodaje da će u NS RS ubuduće djelovati u okviru poslaničkog kluba Socijalističke partije, koja je dio aktuelne skupštinske većine.

„ Iako sam odlučio da u Skupštini Republike Srpske djelujem kao samostalan poslanik, biću dio poslaničkog kluba Socijalističke partije, radi jednostavnije realizacije poslaničkih aktivnosti u skupštini. Nastaviću da zastupam interese građana Semberije, s naglaskom na projekte koji su i okosnica političkog rada Stranke demokratske Srpske Mićo Mićić u narednom periodu“, rekao je za NoviGlas Mitrić.

Mitrić je poslanički mandat osvojio na listi SDS u oktobru 2018. godine, kada je osvojio 9.780 glasova, pretežno u Bijeljini. Nakon što je Mićo Mićić izbačen iz SDS-a, uslijedio je snažan priliv kadrova iz Semberije iz SDS-a u njegovu stranku, a Mitrić će biti jedini poslanik u Narodnoj Skupštini iz SDSS MM.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .