NOVI GLAS

NoviGlas – Da li ste primijetili ovog Bijeljinca u emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem”? (VIDEO)

U emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” sinoć se nakratko našao i jedan Bijeljinac. Da li ste primijetili o kome je riječ?

Naime, tokom pandemije korona virusa satiričar i autor emisije “24 minuta” Zoran Kesić uveo je praksu da džinglove između dva segmenta emisije odsviraju i šalju gledaoci.  S obzirom da bend koji to inače radi zbog zabrane okupljanja nije dolazio na snimanja, uvedena je neobična praksa koja još uvijek traje.

Obično su to originalne obrade, u koju svaki gledalac doda “nešto svoje”.

To je uradio i naš sugrađanin Slaviša Stojanović, poznatiji pod nadimkom Fibi. Gledaoci emisije imali su priliku da nakratko poslušaju džez obradu prepoznatljivog džingla.

https://www.facebook.com/slavisas/videos/10219387315567354/

 

Inače, Slaviša je profesor klavira u muzičkoj školi u Bijeljini. Muzikom se, kako kaže za NoviGlas, bavi otkad zna za sebe, a trenutno radi na tome da džez zvuk spaja sa poznatim i popularnim pjesmama, što je uradio i u ovom slučaju.

“Sve u cilju da se ljudima u uši uvuče i da ih privuče žanr koji im je možda nepoznat ili manje popularan. To na kraju zvuči drugačije i originalno, iako je riječ o pjesmama koje svi znaju”, prokomentarisao je kratko Fibi za NoviGlas. 

Stojanović je 8 godina bio dio benda koji je svirao sa pjevačicom Majom Berović, a sada  već godinu i po nastupa sa Andreanom Čekić.

Pored toga, svirao je u bendovima Cabbage Pie, Funk&Babes, Folk & Roll i još nekim lokalnim sastavima.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .