NOVI GLAS

Novi pravilnik – Zabranjeni intimni odnosi osoba koje ne žive u istoj kući!

Prema najnovijem pravilniku za korona virus, koji bi danas trebalo da stupi na snagu u Velikoj Britaniji, intimni odnosi dvije osobe koje ne žive u istoj kući smatraju se nezakonitim. Prema najnovijim propisima vlade, zabranjeno je druženje u zatvorenom prostoru s osobama koje nisu iz iste kuće, prenosi britanski portal Metro.

Do danas je važilo pravilo da osoba koja uđe u kuću druge krši mjeru karantina, međutim od danas obje osobe će biti procesuirane prema novom amandmanu na Predlog zakona o zdravstvenoj zaštiti, a od tog pravila su izuzete samo osobe u posebnim situacijama, poput sastanka razvedenih roditelja, sahrana, kućne njege ili ako se bave sportom.

Na početku epidemije krajem marta, vlada je pozvala parove da žive zajedno ili da budu razdvojeni dok se situacija ne popravi, a na osnovu nedavno obavljenog istraživanja utvrđeno je da šest od 10 Britanaca nije imalo intimne odnose sa partnerom tokom epidemije.

Od danas su neke mjere ublažene u Velikoj Britaniji – otvoreni su niži razredi osnovnih škola, prodavnice i prodavnice škola, ali su neke mjere poput socijalnog distanciranja ostale na snazi.

 

(politika)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .