NOVI GLAS

Bijeljina – Draganić i Perić pristupili SDS Semberija

Danas su u prostorijama Stranke demokratske srpske Semberija pristupnice potpisali novi članovi najmlađe partije u Bijeljini.

Među njima su danas bili i novi, mladi ljudi koji tek ulaze u politiku, ali i nekoliko prepoznatljivih lica koji će karijeru nastaviti u stranci gradonačelnika Bijeljine.

“Želim da se zahvalim svim ljudima koji su danas potpisali pristupnice. Neki do sada nisu uopšte politički angažovani ali su spremni da sa nama rade za potrebe građana Semberije na novim projektima. Želimo da napravimo takav ambijent da i dalje budemo prepoznatjiv grad”, rekao je predsjednik SDS S Mićo Mićić.

Svakako najpoznatiji među njima je Ratomir Draganić, aktuelni načelnik Komunalne policije u Bijeljini, koji je do danas bio član PDP-a.

“Od danas svoj politički put i aktivnosti nastavljam u sklopu nove stranke na području Semberije. Svim mojim prethodnim kolegama u stranci u kojoj sam bio proteklih deset godina želim uspjeh, kako u privatnoj, tako i u političkoj karijeri, ali jednostavno putevi su nam se mimoišli i neka naša politička razmišljanja”, rekao je Draganić.

Član SDS S je od danas i bivši predsjednik Aktiva mladih PDP-a, Danijel Perić, kao i Dragan Joković, predsjednik NVO “Otaharin”.

“SDS Semberija je stranka koju sam prepoznao zbog prethodnih aktivnosti koje smo zajedno radili gradonačelnik MIćić i ja. On je, iako to nije morao, podržavao rad NVO u Bijeljini, pomagao je naše projekte. Prvi u BiH smo pokrenuli kancelariju za nacionalne manjine što pokazuje da ono što priča gradonačelnik zaista i provodi”, rekao je Joković.

 

NoviGlas

 

POSTANIMO PRIJATELJI