NOVI GLAS

Organizatori Egzita odlučili šta da radite sa kartama

Organizatori Egzit festivala izdali su saopštenje u kojem obavještavaju javnost o trenutnim odlukama i razmatranjima.

U saopštenju su naveli da se Egzit festival neće održati u predviđenim datumima u julu u svom uobičajenom četvorodnevnom formatu od 55.000 posjetilaca dnevno na preko 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

Međutim, drastično poboljšanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni štab i Vladu Srbije da nam preporuči da ne otkazujemo festival, već da ga u određenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da će biti potrebno neko vrijeme prije nego što izađemo pred vas sa jasnim formatom i programom – navode u saopštenju.

Ono što sigurno znamo je da jako vrijedno radimo na svim mogućim opcijama, kako za festival u 2020, tako i u 2021. godini, te možete očekivati neka zaista sjajna iznenađenja. Sve vrijeme smo u kontaktu sa izvođačima koje smo objavili početkom godine, ali i sa mnogo više onih koje je tek trebalo da objavimo. Svi oni i dalje žele da dođu i nastupaju za vas – tvrde iz Egzit festivala.

Navode da svi postojeći kupci ulaznica mogu da biraju da li žele da ih iskoriste za 2020. ili 2021. godinu, a da oni koji budu željeli refundaciju moći će da to urade u skladu sa uslovima koje Srbija propiše za sve događaje odložene zbog pandemije.

Na kraju dana, između širenja panike i optimizma, uvijek ćemo izabrati ovo drugo. Da nije tako, ne bi Egzita ni bilo prije 20 godina. I zato smo presrećni što virus konačno nestaje iz naših života i što ponovo postoji velika mogućnost da budemo zajedno, u možda i najboljem ljetu do sada, kako bismo cijelom svijetu poslali poruku da je snaga života, jedinstva, ljubavi i slobode, koja nas sve spaja i ujedinjuje, evo već 20 godina, nezaustavljiva – poručuju organizatori festivala.

 

(rtrs)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .