NOVI GLAS

Noćni život se vraća u Beograd! – Od 1. juna kafane i splavovi ponovo puni

Život u Srbiji se polako vraća u normalu poslije svih restriktivnih mjera. Ipak, neke stvari, mjere i propisi moraju i dalje da se poštuju pa je noćni život i dalje usporen i još uvijek nije zasijao punim sjajem.

Ono po čemu je Beograd, između ostalog, poznat širom svijeta jeste upravo noćni provod. Kafane, klubovi i splavovi na rijekama još uvijek ne rade punim kapacitetom.

Epidemija je zaustavila i noćni život u Beogradu, a, kako su vanredne mjere polako počele da slabe, dolazi vrijeme da se provod u prestonici ponovo digne na noge.

Pojedine kafane su počele s radom, dok neki klubovi i dalje čekaju ponovno otvaranje.

Sprovodimo sve mjere koje su propisane. Radimo kako preko dana, tako i uveče. Poštuje se i propisan broj ljudi, tako da smo pažljivi s rezervacijama – kažu za Blic iz jedne kafane u centru grada.

Ugostiteljski objekti počeli su sa radom 4. maja, tada su širom zemlje kafići, kafane i restorani otvorili svoja vrata, ali uz obavezno poštovanje svi propisanih mjera.

Sezona noćnog života u Beogradu se polako budi, a provod na splavovima još uvijek nije u potpunosti aktivan.

Nismo još počeli sa radom, otvorićemo sezonu početkom juna – kažu za Blic iz jednog od poznatijih splavova na Ušću.

S druge stane, jedan od njih koji se nalazi na Keju oslobođenja, otvorio je svoja vrata za goste uz poštovanje svih propisanih mjera.

Naš lokal ima baštu, pa većina gostiju uživa napolju, rijetko ko se odluči da sjedne unutra. Poštujemo i propisani broj ljudi, do sada nije bilo više od 50 gostiju, a kako je promijenjena odluka, sada ćemo primati 100 ljudi. Radnim danima radimo do ponoći, a vikendom do jedan sat poslije ponoći. Svi radici nose maske i rukavice, a obezbeđena su i dezinfekciona sredstva – objasnili su za Blic iz ovog splava.

Po svemu sudeći, noćni život se polako vraća u normalu. Ukoliko ste već raspoloženi za provod, imate izbor od nekoliko kafana, klubova i splavova u gradu gdje možete da iskusite noćni provod u prestonici.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .