NOVI GLAS

Bijeljina – Dobre vijesti iz bolnice “Sveti vračevi” : Izliječen još jedan pacijent

Osoba iz Bijeljine koja je bila pozitivna na virus korona i smještena u karantin u bijeljinskom Domu učenika biće otpuštena kući tokom dana, jer je i drugi retest koji je stigao iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske pokazao da je izliječena od infekcije kovidom-19, saopšteno je na današnjem sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije.

U Domu učenika ostaje jedno lice iz Ugljevika, a stanje zaražene osobe koja je na liječenju u bolničkom karantinu je stabilno. U bolničkoj izolaciji je osam lica, a u kućnoj izolaciji, pod stručnim medicinskim nadzorom Higijensko epidemiološke službe Doma zdravlja, četiri osobe.

Bolnica „Sveti Vračevi“ do sada je posredstvom Instituta za javno zdravstvo testirala ukupno 612 lica, a Dom zdravlja uzeo je bris od 328 osoba za koje se sumnjalo da su zaražene virusom korona ili da su bile u kontaktu sa zaraženim građanima.

Tokom prethodna 24 časa pripadnici Policijske uprave Bijeljina kaznili su osam lica koja nisu nosila zaštitne maske na javnim mjestima.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .