NOVI GLAS

NAJNOVIJA VIJEST – Mićo Mićić zvanično kandidat SNSD za gradonačelnika Bijeljine (Video)

Gradonačelnik Bijeljine i doskorašnji visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Mićo Mićić danas je potpisao sporazum sa Miloradom Dodikom predsjednikom SNSD-a o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

Dogovor je postignut na današnjem sastanku rukovodstva SNSD-a sa delegacijom “Stranke demokratske Srpske – Semberija.”

Pres

Posted by Atv Banja Luka on Thursday, May 21, 2020

“Stranka demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić”, registrovana je krajem marta u Bijeljini. Stranku je formirao Mićić nakon što je isključen iz Srpske demokratske stranke zbog saradnje sa Dodikom i SNSD-om.

“Odlučili smo da zajednički nastupimo na lokalnim izborima koja podrazumijeva modifikaciju u strukturi vlasti u Bijeljini. Mićić će biti naš zajednički kandidat sa mandatom od dvije godine, a nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD”, rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon sastanka rukovodstva SNSD-a i SDSS-a.

Predsjednik SDSS-a Mićo Mićić istakao je da je zadovoljan što su dvije stranke potpisale sporazum od kojeg najveću korist treba da imaju građani Bijeljine i Bijeljina.

“Siguran sam da možemo zajedničkim snagama realizovati projekte o kojima smo razgovarali i napraviti bolji ambijent u Bijeljini. Bez kompletnog jedinstva i podrške republičke vlasti nemoguće je realizovati te projekte”, naglasio je Mićić

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .