NOVI GLAS

I „Čudesna žena“ na čekanju dok ne prođe korona virus (Foto/Video)

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins. Kako stvari sada stoje, umjesto u junu, „Wonder Woman 1984“ sa Gal Gadot u naslovnoj ulozi, na velikom platnu gledaćemo u avgustu.

Studio „Vorner bros“ potvrdio je da će obožavaoci Čudesne žene morati da budu strpljivi da bi vidjeli njene nove dogodovštine.

„Kada smo dali zeleno svjetlo ostvarenju Čudesna žena 1984, to je bilo sa jasnom namjerom da bude prikazana na velikom platnu i mi u ‘Vorneru’ uzbuđeni smo zbog toga što će film biti u bioskopima od 14. avgusta. Nadamo se da će do tada svijet biti bezbjedniji i zdraviji“, naveo je u saopštenju čelnik kompanije Tobi Emerih.

To, naravno, nije jedina promjena u rasporedu premijera planiranih za naredni period. Među filmovima koje ćemo gledati kasnije su mjuzikl In the Heights, zatim tri-de animacija The same goes for Scoob, navode u kompaniji „Vorner“.

Osim odlaganja nije mnogo toga moglo da se učini budući da su bioskopi širom planete zatvoreni do daljnjeg. U pitanju su potencijalno veliki bioskopski hitovi i u njih su uložene ogromne sume novca da bi bili pušteni direktno na DVD distribuciju kao što to ovih dana praktikuju producenti manjih filmova. 

 

(rts)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .