NOVI GLAS

Bijeljina – A.D. ”Vodovod i kanalizacija” obavještenje za korisnike

U obavještenju  A.D. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina, a vezano za promjenu imena nosioca prava na korištenje, ovo preduzeće saopštava svojim korisnicima sljedeće:


„Molimo korisnike koji imaju vodu, a žele da promijene ime nosioca prava na korištenje, odnosno izvrše preregistraciju, da u skladu sa preporukama Vlade Republike Srpske, Gradske uprave Grada Bijeljina i kriznih štabova, u prostorije a.d. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina dolaze samo kada je to neophodno. Aktivnost promjene imena nosioca prava na korišćenje odgađamo za vremenski period nakon pandemije virusa korona! U koliko je to baš neodložno učiniti, zahtjev mogu podnijeti putem e-mail-a, ali će procedura potpisivanja ugovora o korištenju biti organizovana tek posle vanrednog stanja“.

Korisnici koji nemaju vodu imaju prioritet u procedurama i po hitnom postupku njihovi zahtjevi će biti uzimani u obradu. I oni zahtjeve treba da podnose putem e-mail-a [email protected], a za sve informacije mogu zvati broj telefona 055/226-460, lokal 65.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI