NOVI GLAS

Pijani pop pretukao popadiju – Policija uhapsila sveštenika, završio na psihijatriji!

Policija je uhapsila sveštenika starog 48 godina iz okoline Niša zbog sumnje da je sinoć oko 23 časa pijan pretukao suprugu (42) u porodičnoj kući, saznaje Blic.


Sveštenik je, kako saznajemo, odveden pravo u specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kod Niša na liječenje, jer se sumnja da ima problema sa zavisnošću od alkohola.

Incident se desio sinoć oko 23 časa. Sveštenik je pod dejstvom alkohola supruzi zadao više udaraca šakom u glavu. Ona nije teže povrijeđena ali je imala vidljive povrede na licu u vidu crvenila. On je u posljednje vrijeme dosta pio prema nezvaničnim informacijama a nakon dolaska policija odveden je pravo u specijalnu bolnicu u Gornjoj Toponici na liječenje – kaže naš izvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kažu da će po otpuštanju sa liječenja biti odlučeno o daljem toku postupka.

On je zadržan na liječenju u Gornjoj Toponici jer je bio u alkoholisanom stanju. Postoji sumnja da ima problema sa alkoholom zbog čega je upućen na liječenje. Po izlasku sa liječenja biće donijeta odluka o daljem toku postupka a policija će izvršiti procjenu rizika radi sprovođenja drugih mjera – kažu u OJT Niš.

Kako nezvanično saznajemo, u 2014. godini protiv sveštenika je podnošena prijava za nasilje u porodici, koja je odbačena jer njegova supruga nije željela da svjedoči o nasilju.

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI