NOVI GLAS

Jugom sletio sa puta – Jedno lice povrijeđeno

Osoba čiji su inicijali M.B. iz Gradiške, koja je upravljala automobilom “zastava jugo 45”, povrijeđena je prilikom slijetanja vozila sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Sovjak, na području Gradiške.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u 17.45 časova, a uviđaj na licu mjesta izvršili su službenici Policijske uprave Gradiška, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Gradiška juče oko 14.00 časova prijavljeno je da je u mjestu Bukovac na pomoćnom objektu privatnog vlasništva planuo požar, koji su ugasili pripadnici Područne vatrogasne jedinice Gradiška.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Gradiška zajedno sa inspektorom Policijske uprave Gradiška za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka požara, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama Okružnom tužilaštvu.

 

(srna)

POSTANIMO PRIJATELJI