NOVI GLAS

Dugovi prema zelenašina ga odveli u smrt – Pronađeno tijelo Dragana Rankovića (24)

Potraga za Draganom Rankovićem (24) iz Kragujevca poslije tri nedjelje okončana je tragično-mladićevo tijelo pronađeno je obješeno u mjestu Crkvine nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice, gdje je i viđen posljednji put.

Ovu informaciju potvrdio nam je rođak mladića. I u MUP Kragujevac potvrđeno nam je da je pronađeno beživotno tijelo u ataru sela Donje Grbice, kod rijeke Uglješnice i da se sumnja da je riječ o nestalom mladiću. Tijelo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Prema još nepotvrđenim informacijama on je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i od tada mu se gubio svaki trag.

– Dragan je bio dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu „Trnava“. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mjere da se odlučio na ovako radikalan korak – kaže nam njegov školski drug.

Ovu priču je u neformalnom razgovoru za Kurir potvrdio i jedan od mladićevih rođaka.

Ranković je na FB ostavio i potresnu poruku:

„Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa.“, napisao je nesrećni mladić prije nestanka 28. januara.

 

(kurir)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.