NOVI GLAS

Brutalno pesničenje prekinulo veselje – Četiri osobe povrijeđene na svadbi, dvije teško!

Ljekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povrijeđena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto prije 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovala četiri muškarca, od kojih su dvojica zadobila lakše odnosno teške povrede.

Kako saznaju Novosi, B. M. (53) je sa teškim povredama glave upućen na dalje liječenje na Neurohiruršku kliniku u Nišu. On je, prema riječima ljekara, imao potres mozga i prelom čeonog dijela lobanje, a posle ukazane pomoći i obavljene kompletne dijagnostike upućen je u niški Klinički centar.

Iste večeri ljekarima se javila još jedna osoba koja je tvrdila da je povrijeđena na svadbi odnosno van prostorija u kojima je organizovano veselje.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Z. B. (38) koji je u Urgentni centar primljen sa potresom malog mozga i oguljotinom na lijevoj strani glave i on je poslije ukazane pomoći pušten na kućno liječenje. Policija radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog slučaja remećenja javnog reda i mira.

U bolnici kažu da je iste večeri pomoć njihovog osoblja zatražila i R. I. (43) koja je takođe imala povredu mozga zbog udarca u glavu. Ona je, međutim, tvrdila da je povrijeđena dan ranije, ali na istom svadbenom veselju.

 

(novosti)

POSTANIMO PRIJATELJI