NOVI GLAS

Bijeljinka osvaja svijet – Jovana je zaštitno lice kampanje čuvenog brenda!

Mlada Bijeljinka Jovana Stajić postala je globalno prepoznatljivo lice. Naime, Jovana je dio kampanje legendarnog brenda Converse.

Pored toga, Jovana radi i editorijale, a pojavila se i u nekoliko muzičkih spotova.

Jovana Stajić prošle godine je otpočela saradnju sa Conversom, a nedugo potom izabrana je za učešće u globalnoj kampanji brenda stvaranoj u Los Anđelesu.

Dok se širom svijeta vrti kampanja “Converse – love yourself” u kojoj učestvuje, NoviGlas prenosi intervju koji je ova mlada Bijeljinka dala za beogradski Noizz.

Intervju prenosimo u cjelosti:

“Jovana (na Instagramu @rajs.kejk) je sad i globalno prepoznatljivo lice – upravo se širom sveta vrti Converse “Love yourself” kampanja u kojoj učestvuje. To je bio dobar šlagvort da sa njom bistrimo modne i životne teme onako kako prirodno dolaze tokom jedne nedelje – sa naslona stolice gde ostavljamo stvari nakon dana provedenog van kuće.

Koliko je zaista skupo izgledati dobro?

Smatram da nije važno koliko ćeš neki komad platiti nego na koji način ćeš ga iznijeti. Možete i sa malo novca izgledati kao milion dolara. Zvuči kliše, ali je tako. Trend je prolazan, stil je vječan.

Da li si modni hoarder ili pristalica svega nekoliko odabranih komada?

Mislim da ne prođe par dana, a da ja ne kupim bar jednu novu stvar, jednostavno je jače od mene. Obožavam second hand radnje, svaki put nađem nešto unikatno i originalno, a pri tome znam da dajem svoj udio u spašavanju planete. Svakako da imam par omiljenih komada, a to su uglavnom patike i par jakni.

Čiji orman bi volela da pokradeš?

Dani Leigh, furamo sličan fazon.

Ikona stila?

Ne bih mogla nikoga posebno da istaknem jer inspiraciju za svoj stil pronalazim svakodnevno svuda.

Omiljena decenija za modno recikliranje?

2000te. Kao neko ko mnogo voli košarku i dresove. Mitchell & Ness napravili su ubojite outifte u retro dresovima i trenerkama, oživljavajući logotipe stare škole na tako veliki način da je u vrijeme kada je Allen Iverson dominirao u NBA-u, nije ga bilo moguće skoro nikada vidjeti u nečemu drugom sem ovakvih outfita. Da, stil je ubrzo postao prezasićen, ali ne možemo da poreknemo činjenicu da je ovaj trend pomogao da se pokrene the customizer movement kakav danas vidimo kod Don C-a i Eric Emmanuel-a.

Najjednostavniji going out outfit?

Crna haljinica ili sa animal printom, kožnjak i Converse JW Anderson.”

 

NoviGlas/Noizz.rs

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!