NOVI GLAS

Bijeljina – Našoj sugrađanki Sanji potreban je novac za komplikovanu operaciju

Tridesetdevetogodišnja Sanja Sekulić Marković iz Bijeljine boluje od komplikovanog oblika karcinoma. Za operaciju joj je neophodno  13 000 evra. Kako bi prikupio nedostajući novac, njen kolega Vasko Todić, bijeljincima poznatiji kao vođa ansambla “Stara priča” i TV i radio voditelj, organizuje veliki koncert ovog ansambla u Centru za kulturu.

Koncert će biti održan u srijedu u 20 časova, a Todić je za NoviGlas otkrio detalje koji se kriju iza ove inicijative.

“Kao nekog ko je nedavno izgubio brata u saobraćajnoj nesreći, vijest o bolesti moje koleginice, mlade pravnice u firmi u kojoj radim, me je jako pogodila. Prikupljali smo novac na nivou firme, ali to je bila samo kap u moru, pa sam odlučio da to uozbiljimo. Tako se rodila ideja o organizaciji koncerta”, rekao je Todić za NoviGlas.

Kako kaže, Bijeljinci su još jednom pokazali humanost jer je interesovanje ogromno.

“Pored ansambla, nastupiće i veliki broj naših prijatelja i na to sam posebno ponosan.  Ovdje nije riječ o promociji, nego o humanosti i pomoći jednoj mladoj ženi. Ukoliko bude interesovanja i želje, održaćemo još jedan koncert”, rekao je za NoviGlas poznati Vasa Dasa.

Sanja Sekulić Marković udata je i majka je četvorogodišnje djevojčice Ane. Trenutno se nalazi u Beogradu, a zahvat bi u subotu trebalo da bude izveden u bijeljinskoj  bolnici.

Budimo humani!

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!