NOVI GLAS

Skandalčina na premijeri u Bijeljini – Glumci prekinuli predstavu zbog publike, a onda se desila eksplozija (VIDEO)

Sa nestrpljenjem i zebnjom se očekivala prva predstava Gradskog pozorišta “Semberija”, ali ono što je publika vidjela na premijeri nije mogla da očekuje ni u najluđim snovima.

Naime, već početak je pokazao da ovo neće biti obično veče. Predstava je kasnila, a čuli su se glumci koji su glasno negodovali zbog neuplaćenih honorara. Zanimljivo je da je među njima prednjačio direktor pozorišta, ali su ga ostali glumci odvratili od namjere da se predstava uopšte ne odigra.

Međutim, uskoro se pokazalo da je publika nespremna za djelo francuskog klasika Rablea. Glasna dobacivanja su se redala, a iz publike su se čule kritike na račun cijene karte (“tri – četiri porcije ćevapa”), nedostatka rodoljublja i odabrane epohe za predstavu.

Međutim, ni glumci nisu ostali dužni. U jednom momentu su odlučili da prekinu predstavu, upale svjetla u sali i obračunaju se sa najglasnijim gledaocima.

Predstava je ubrzo nastavljena, ali su glumci morali ponovo da je prekinu, jer je za njih uslijedio novi stres. Eksplozija je dovela u pitanje život njihovog finansijera, ali, na sreću, stradao je samo automobil, a ne i finansijer.

Ometeni u izvođenju, uspjeli su svoju komediju “Dosta mi je rata, hoću da se ženim” da privedu kraju, iako su i sami prokomentarisali da je predstava “go ****”

Ako ste očekivali običan izvještaj sa predstave, ovaj tekst to nije, baš kao što je prva predstava bijeljinskog pozorišta bila sve osim običnog komada.

Bijeljinski glumci opravdali su famu koji se podigla prethodnih dana i priredili komad koji nikog nije ostavio ravnodušnim, svakog na svoj način i iz svojih razloga. 

Zato, trk po karte za reprizu, ako ih još ima

A glumcima – naklon!

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI