NOVI GLAS

Usijao se internet zbog nastavnice – “Vi ste debili, nema crnje generacije od vas!”

Nakon što se na internetu pojavio snimak nastavnice iz Crne Gore, koja po mnogima na nesvakidašnji i grub način razgovara sa učenicima na času, društvene mreže su se usijale.

Dok je jedni podržavaju, drugi su napisali kako jedan prosvjetni radnik nikako ne smije ovako da razgovara sa djecom, sve čak i da je istina na njenoj strani.

Nastavnica u jednoj crnogorskoj srednjoj školi postala je hit na društvenim mrežama nakon što je Fejsbuk stranica Podgorički vremeplov objavila snimak jednog od njenih učenika. Neimenovana nastavnica negodovala je jer se učenici nisu posvetili učenju te su očekivali da im pokloni dvojku.

– Znaš kada nešto ponavljaš šablonski… i vi izgubljeni… Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da vam moram poklanjati dvojke za ništa – govorila je razočarana nastavnica.

Posted by Podgoricki vremeplov on Thursday, January 16, 2020

U komentarima je otkriveno da je riječ o nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici, a njene riječi naišle su na podršku.

– Žena koja mi je ostala u izuzetno lijepom sjećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namjere. Mi smo od nje dobijali čak i razne nadimke, ali ona je za nas ostala “carica” – napisala je jedna bivša učenica.

Sa njom se složio i jedan bivši učenik.

– Najveća svih vremena profesorica i najvoljenija od strane đaka i veliki čovjek – rekao je on.

> NASLOVNA – NoviGlas <

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

– Jadan li je ovaj prosvjetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresuje i nauči! Nisu djeca kriva, već profesori i zastarjeli školski sistem! Djeca kao djeca iskorišćavanju nezainteresiranost i apatiju države, nastavnika i roditelja – komentarisala je jedna žena, piše Index.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!