NOVI GLAS

Uhvaćeni u prevari? Reakcija ovog čovjeka je hit na internetu! (Video)

Gledaoci koji su u subotu u Guayaquili pratili prijateljski meč Barcelone i Delfina, dviju ekvadorskih klubova na kojem je kao gost nastupio i Alessandro Del Piero, dobili su puno više od fudbala i umijeća legende Juventusa.

Naime, uživo su mogli pratiti kako je jedan od navijača na utakmicu sa sobom poveo ljubavnicu! Tako barem u nedjelju prenose brojni južnoamerički portali, koji su takođe rado objavili snimak koji je preko noći postao hit na brojnim društvenim mrežama, piše Večernji.

Video je nastao na poluvremenu utakmice, te prikazuje razigranog šarmera kako ljubi djevojku s kojom se nalazi u društvu, ali i naglo skida osmijeh s lica kada shvata da njegov čin ide uživo u prenos. I zaista, nesretnik je već koju sekundu kasnije pokušao odigrati na kartu „nisam ja odavde“, ali da bi krizna situacija po njega bila time gora, radoznali korisnici društvenih mreža su se vrlo brzo dokopali do njegovog profila na Facebooku.

U međuvremenu ga je brže-bolje uklonio, ali je svejedno neko spretan na vrijeme spremio fotografiju na kojoj ga možemo vidjeti s, pogađate, nekom sasvim drugom ženom, što navodi na zaključak da je u subotu „šarao“ sa strane.

 

(radiosarajevo)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!