NOVI GLAS

Bijeljina – Maksimović zatražio hitnu sjednicu Skupštine Grada

Članovi Pokreta “Uspješna Srpska” zatražili su danas od gradskih vlasti u Bijeljini da u najkraćem roku iniciraju sazivanje vanredne sjednice Skupštine grada, sa samo jednom tačkom dnevnog reda – razmatranje problema zagađenosti vazduha u gradu, saopšteno je iz ove stranke.

Usljed izuzetno visoke stope zagađenosti vazduha u Bijeljini posljednjih dana, a zbog čega je ovaj grad svrstan među najugroženije, Pokret “Uspješna Srpska” je od gradske vlasti zatražio i da se hitno donese akcioni plan sa svim mjerama i aktivnostima na smanjenju zagađenosti vazduha u gradu.

“Zahtjevamo da se, uz svakodnevno izvještavanje o stopi zagađenosti vazduha, izdaju upozorenja i javnost informiše o potrebnim mjerama opreza i aktivnosti za očuvanje zdravlja stanovništva”, navodi se u saopštenju.

Pokret “Uspješna Srpska” smatra da je ovakav odnos Gradske uprave prema ovom problemu odraz totalne nebrige i nesavjesnog rada koji ugrožava, ne samo zdravlje, već i živote stanovnika Semberije, posebno djece, starijih i oboljelih.

“Krajnje je vrijeme da ljudi na vlasti počnu da rade svoj posao za koji su debelo plaćeni ili da odgovaraju za svoj nerad. Pokret `Uspješna Srpska` će insistirati na tome”, navodi se u saopštenju.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!