NOVI GLAS

Kiša metaka u restoranu – Četvorica egzekutora pucali 30 sekundi po vođama škaljarskog klana!

Vođe škaljarskog klana Stevana Stamatovića (43) i Igora Dedovića (42) večeras su u Atini likvidirala četvorica maskiranih napadača!

Krvava egzekucija dogodila se na drugom spratu restorana “Voskopula”, naočigled prestravljenih gostiju kao i porodica i dece ubijenih.

Masakr je trajao čak trideset sekundi, a rafali su odjekivali po celoj četvrti! Po izvršenom zločinu, napadači su automobilom pobegli sa lica mesta.

Grčki mediji likvidaciju prenose kao masakr u restoranu, i dodaju da je reč o nezabeleženom divljaštvu, pred velikim brojem gostiju, koji su umalo nastradali. Egzekutori su bili maskirani i naoružani automatskim puškama i zapucali ka stolu na kom je bilo 10 osoba.

Mete su pogođene kišom metaka, a žena jednog od ubijenih je teško ranjena i ona je sa povredama opasnim po život prevezena u bolnicu.

Ubijeni Igor Dedović važi za jednog od vođa “škaljarskog“ klana. Iza sebe ima veoma burnu biografiju, a operativni podaci navode da je skoro svake godine bio je učesnik u nekom krivičnom delu, ubistvu ili dilovanju drogom. Za njega je kružila priča da je “strah i trepet” u crnogorskom podzemlju.

Šverc više od tone kokaina vrednog oko 300 miliona evra organizovao je Igor Dedović, jedan od vođa ozloglašenog crnogorskog “škaljarskog klana”, navode crnogorski mediji. Dedović je nekada bio vlasnika čuvenog lanca picerija “Pronto”, nekoliko dana nakon što je bio ranjen u pucnjavi koja se dogodila u avgustu 2008. godine, napustio je Crnu Goru.

Prema pisanju crnogorskih medija, Dedović, je važio za jednog od najbogatijih ljudi u Crnoj Gori u svom posedu je imao luksuzne automobile i preko 10 stanova duž crnogorskog primorja. Dedović je bio za upravljačem “BMW-a” kojim su on, Jovan Vukotić i Milić Minja Šaković pre tri godine preprečili put dvojici članova kavačkog klana Vojinu Stuparu i Milošu Radonjiću i pucali u njih, dodaju mediji u Crnoj Gori.

 

(kurir)

POSTANIMO PRIJATELJI