NOVI GLAS

Bijeljina – Gradski odbor PDP-a obilježio krsnu slavu : Evo kako je bilo u “Globusu” (Foto/Video)

Gradski odbor Partije demokratskog progresa u Bijeljini proslavio je danas krsnu slavu Bogojavljenje u prisustvu stranačkih funkcionera, članova, simpatizera i gostiju. 

Krsna slava je obilježena u svečanoj sali “Globus” u Dvorovima, a domaćin je bio predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slaviša Marković, uz prisustvo predsjednika partije Branislava Borenovića. Ovom prilikom kumovao je profesor Nenad Lalić, a među gostima su bili i brojni funkcioneri drugih partija. 

Nakon lomljenja slavskog kolača i besjede sveštenika, prisutnima se obratio Predsjednih GrO PDP Bijeljina, Slaviša Marković.

On je, napominjući da je PDP slavi dvadeset godina postojanja, istakao da je partija opstala uprkos činjenici da je tri četvrtine vremena provela u opoziciji, te da je ubijeđen da PDP ima budućnost, kako u Bijeljini, tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Naglasao je i koliko je ova godina važna za Gradski odbor, kao i partiju u cjelini. 

“Pred nama su lokalni izbori, možda i najvažniji do sada za naš Gradski odbor. Ja vas pozivam da, nakon ovog slavlja, već od sutra počnemo razmišljati na tu temu, da napravimo dobre rezultate ovdje, u Bijeljini i napravimo najbolji izborni rezultat od osnivanja partije.”, rekao je Marković. 

Dodao je da je sve veći broj ljudi na slavi PDP-a dokaz da su na dobrom putu , te da PDP čuva tradiciju, ali misli i na budućnost. Obraćanje je završio tradicionalnim pozdravom “Hristos se javi”.

Gostima se obratio i predsjednik stranke Branislav Borenović, koji je rekao da je bijeljinski PDP jedan od najstabilnijih i najbolje organizovanih gradskih odbora. I on je naglasio važnost predstojećih lokalnih izbora, ali je dodao i da će oni biti opterećeni time što izborni zakon nije promijenjen. 

“Ostaju stara izborna pravila koja su vrlo kontroverzna i biće jako složeno izaći na izbore i napraviti jedan značajan iskorak u jednom vrlo specifičnom političkom ambijentu. Ipak , ja ne sumnjam da će mudrost, snaga,  energija i elan koji postoji u PDP-u doprinijeti tome da napravimo jedan od najboljih rezultata od osnivanja partije i u to sam potpuno ubijeđen”, rekao je Borenović.

Na video snimku i u našoj galeriji pogledajte kako je bilo na proslavi PDP-a.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!