NOVI GLAS

Bijeljina – Goran Miljić nakon transplantacije srca :”Ovo je novi početak, novi život!”

U decembru je stigla vijest koja je obradovala sve ljude u semberskom kraju, ali i šire – Goranu Miljiću iz Janje uspješno je obavljena transplatacija srca za koju su se Bijeljinci angažovali prikupljanjem novčanih sredstava potrebnih za operaciju.

Nakon više od mjesec dana od operacije, oglasio se i Goran.

„Osjećam se bolje od prvog dana poslije operacije – rasterećeno i bez pritiska. Do sada sam imao dvije biopsije i obje su prošle dobro, bez odbacivanja stranog tijela. Za dva dana idem u Beograd, pošto 22. januara imam treću biopsiju. Osjećam se odlično, kod kuće sam, mirujem, terapiju pijem redovno, snaga mi se pomalo vraća i čekam ljepše vrijeme da mogu ići u šetnje koje su preporučene“, rekao je za Miljić.

Iskoristio je priliku da se zahvali Bogu za novu priliku i zdravlje, ali i donatoru, ljekarima i svim ljudima koji su mu bili velika podrška i dali novu šansu za novi početak.

„Ovo je novi početak, novi život – ja sam srećan i prezadovoljan. Moji roditelji su bolje i kad njih vidim srećne i sve te ljude koji su bili uz mene sve ovo vrijeme – prelijep je osjećaj. Posjete su svedene na minimum, jer u ovom periodu ne smijem da se prehladim ili „pokupim“ neki virus. Prvih pet kontrola imam na svakih 15 dana, nakon toga ide mjesečna kontrola, pa tromjesečna, na pola godine, pa na godinu i tako će biti pet godina. Neke od lijekova moram piti doživotno, ali to nije ni važno, bitno je da ovo ostane jedan ružan san. Bog vam svima zdravlja i sreće dao!“, iskren je Miljić.

 

NoviGlas/Dešavanjaubijeljini

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!