NOVI GLAS

Popularna jutjuberka otkrila da je rođena kao muškarac : Ucijenjena sam, ali sam odlučila da preuzmem kontrolu

Jedna od najpopularnijih Jutjuberki na svijetu, Niki Tutorijals, juče je objavila tajnu koju je kaže, krila cijelu svoju karijeru – a ta tajna je da je zapravo transrodna osoba.

Ova 25-godišnja Jutjuberka je u otvorenom videu priznala da je ucijenjena i da su ucjenjivači prijetili da će otkriti neku tajnu. “Zato sam riješila da preuzmem kontrolu nad situacijom i svoju moć i sama objavim to”, kaže ona u snimku.

“Planeta je puna raznih etiketa a ja ih nikada nisam voljela. Oduvijek sam željela da budem ja, svoja ličnost, ljudsko biće za sebe, bez ikakvih pravila i bez ikakvih ograničenja. Zato, ovu godinu otvaram time što dijelim dio svog života koji me je oblikovao. Konačno ću biti slobodna”, počinje svoju ispovijest Niki, objašnjavajući dalje da je rođena kao muškarac.

“Moja mama je bila potpuno uvjerena da nosi djevojčicu. Toliko je bila sigurna u to da nije ni radila ultrazvuk. Međutim, kada sam se rodila, uslijedio je šok za nju, ali i za mene – onog trenutka kada sam postala svjesna sebe. Oduvijek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti gej ili da sam prosto rođena u pogrešnom tijelu”, priča dalje Niki.

https://www.instagram.com/p/B48bUmeJwmM/

Niki inače već 10 godina vodi svoj kanal na Jutjubu, a kako kaže, proces promjene pola počela je već sa 14 godina, zbog čega je njena transrodnost gotovo neprimjetna.

“Kada pogledate moje prve snimke na Jutjubu, videćete da sam drugačija. Pol sam mijenjala u to vrijeme i miijenjala se pred kamerama. Moj kanal bio je moj bijeg od podlih komentara i transfobije”, priznaje Niki u emotivnom videu.

Kako kaže, sa 14 godina počela je da uzima hormone, prevashodno kako bi zaustavila rast, a sa 19 godina potpuno je završila sa promjenom pola. Cijeli svijet šokiran je ovim njenim priznanjem jer, kako kažu, nikada ne bi ni pomislili da je Niki ikada bila muškarac.

Niki je inače od avgusta 2019. godine vjerena za svog dječka Dilana, a govorila je i o njegovoj reakciji kada mu je rekla istinu o sebi.

“Bio je u šoku, nije ni slutio to. Međutim, i dalje je uz mene i radimo na tome da sve prebrodimo zajedno, kao par”, poručila je Niki.

 

 

(kurir)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!