NOVI GLAS

Bijeljina – Zbog ispitivanja novog sistema, moguća kraća isključenja struje u Semberiji

Zbog funkcionalnog ispitivanja SCADA sistema, u sredu 15. januara, mogući su kraći zastoji u isporuci električne energije kupcima koji se snabdevaju sa ČTS 35/10 kV „Bijeljina II”, saopšteno je iz “Elektro – Bijeljine”.

U vremenu od 8 do 15 časova, povremeni kraći zastoji su mogući za kupce koji se snabdevaju sa sledećih 10 kV dalekovoda:

„Novi Mlin“, „RMK“, „D.Tucovića“, „Kruševlje“, „Srednjoškolski centar“, „Novo Selo“, „Industrija 1“, „Gojsovac 2“, „Orao“, „Poslovnica“ i „Gojsovac“.

Reč je o kupcima u ulicama Račanska, Komitska, Beogradska, Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama, kao i u delu ulice Dimitrija Tucovića i delu naselja „Kruševlje“.

Povremeni kraći zastoji su mogući i u naseljenim mestima Popovi, Amajlije, Dijelovi i Novo Selo.

Takođe, zbog ispitivanja SCADA sistema, u četvrtak 16. januara, u vremenu od 8 do 15 časova, povremeni kraći zastoji su mogući za kupce koji se snabdevaju sa TS 35/10 kV „Dvorovi“, a radi se o kupcima u Dvorovima, Triješnici, Krivoj Bari, Međašima i Trnjacima.

Iz istih razloga i u istom vremenskom intervalu, u četvrtak su mogući kraći zastoji i za kupce koji se električnom energijom snadbevaju sa TS 35/10 kV „Ostojićevo“, a reč je o kupcima u naseljenim mestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, Brodac, Balatun, Velino Selo, u delu Velike Obarske, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!