NOVI GLAS

Bijeljina – “Udruženje navijača Crvene Zvezde” osvajač Zimske lige u malom fudbalu!

Finalnim susretom u seniorskoj konkurenciji, stavljena je tačka na ovogdišnju Zimsku ligu u malom fudbalu. Ekipa “UN Crvena Zvezda” opravdala je ulogu favorite i u finalu bilo bolje od ekipe “Peđa Buha” slavivši minimalnim rezultatom od 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Mirko Marinković u prvom poluvremenu.

Bila je ovo tvrda utakmica dva kvalitetna sastava, a presudilo je nešto veće iskustvo pobjedničkog sastava, koji su kontrolisali igru, bili bolji i sasvim zasluženo slavili. Pobjedniku je pripao pehar i novčana nagrada u iznosu od 7.000 KM. koju je obezbjedio organizator turnira Gradska boračka organizacija.

Drugoplasiranom sastavu pripala je novčana nagrada u iznosu od 1.000 KM. Nagrade najboljima uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Treće mjesto na turniru pripalo je ekipi “Peni gasto”, koja je slavila u susretu sa ekipom “Beli anđeo”.

U konkurenciji klubova prvo mjesto osvojila je ekipa “Sloga 2” iz Gornjeg Crnjelova, kojoj je pored pehara pripala i novčana nagrada od 1.500 KM. oni su u fijnalu pobjedili ekipu “Ljeskovac” sa 1:0.

Interesantno da je prvo mjesta u kategoriji pionira osvojila ekipa iz Zvornika. Ekipa “Geneks” bila je bolja od pionira “Radnik 2”, pobjedivši ih sa 2:0, dok su kadeti “Alfi” iz Bijeljine pobjedili “Mladost” iz Ugljevika i osvojili prvo mjesto u svojoj konkurenciji. Čast Semberije odbranili su i juniori “Kafe Sunrise” koji su slavili protiv ekipe “Kvatro kum”.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Dragan Savić iz drugoplasirane ekipe na turniru a iz pobjedničkog sastava dolaze najbolji strijelac, Mirko Marinković, te najbolji igrač turnira Davor Arnautović.

Generalna ocjena turnira može dobiti prolaznu ocjenu, mada je bilo određenih propusta. Posebno se to odnosi na broj seniorskih ekipa, gdje su ljubitelji fudbala tokom večeri gledali jednu ili dvije utakmice u ovoj konkurenciji.

Opšti zaključak da su turnir “izvukle” ekipe u klupskoj konkurenciji, te bi u budućim organizacijama ovakvog turnira trebalo pokušati pojačati seniorsku konkurenciju, jer, objektivno, ovakvi turniri se i igraju, a i publika dolazi, zbog seniorskih utakmica.

 

(desavanjaubijeljini)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!