NOVI GLAS

Bijeljina – Ima samo 26 godina, a već zapošljava 10 ljudi! : Milan je najmlađi dobitnik gradskog priznanja (Foto)

Na svečanom prijemu  povodom Dana Republike, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je uručio zahvalnice privrednicima za uspješno poslovanje, zapošljavanje, društveno odgovoran rad i podršku humanitarnim akcijama. Najmlađi među njima je 26godišnji Milan Grbić, vlasnik frizerskog salona “Milan”. Evo šta je ovaj uspješni mladi čovjek rekao za NoviGlas.

Kako je za NoviGlas rekao Milan, ova zahvalnica mu mnogo znači jer je dokaz da se rad i trud isplate i da su prepoznati u zajednici.

“Zahvalan sam gradonačelniku i gradu zbog ovog priznanja. Mi smo van svake političke partije, i svim vrijednim, sposobnim, mladim i ambicioznim ljudima koji rade u ovom timu itekako znači da neko prepozna trud, rad i talenat. Iza nas je dugogodišnje odricanje i ulaganje u posao i značaj priznanja je za nas tim veći”, rekao je Milan za NoviGlas.

Milan je u frizerskoj struci 11 godina. Nakon sticanja diplome za frizera završio je i prestižnu akademiju u Beogradu.  Od osamnaeste godine ima svoj salon u kom zapošljava deset radnika.

“Svaki dan poslije škole, kao srednjoškolac, išao sam na praksu za frizera, od svoje petnaeste godine. Sada, sa 26, mogu reći da se taj rad i trud isplatio”, objašnjava Milan za NoviGlas.

Svake godine odlazi na brojne festivale i takmičenja širom Evrope, željan novih znanja i inspiracija, ali da pokaže i svoje vještine. Oni koji su iz Bijeljine znaju da se kod Milana frizura uvijek zakazuje mnogo ranije, jer ima pune ruke posla.

Plan za dalje je da nastavi sa usavršavanjem jer, kako kaže, frizerska struka je nešto što uvijek iznova inspiriše, nadahnjuje, golica maštu i pokreće.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .