NOVI GLAS

Bijeljina – Ovo je novi sportski direktor Zvijezde 09 – Proslavljeni fudbaler i suprug poznate pjevačice

Predsjednik fudbalskog bh. premijeligaša Zvijezda 09 Boris Stanišić ozvaničio je saradnju s Pericom Đorđevićem, novim sportskim direktorom ovog kluba.

Đorđević je u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri nastupao za ekipu Željezničara od 1982. do 1986. godine u generaciji koja je igrala polufinale kupa UEFA-e, a 12 godina bio je internacionalac u Švicarskoj.

Sada Perica Đorđević stiže u bh. fudbal, nakon što je radio kao glavni skaut za Balkan za HSV, a u posljednje dvije godine kao direktor slovenskog Krškog.

– Glavni razlog mog dolaska u Zvijezdu 09 je porodica Stanišić, s kojom sam dugogodišnji kućni prijatelj. Što se tiče sportskog plana, tu je izazov da zajedno uradimo ono što je za druge nemoguća misija, a to je opstanak u najelitnijem bh. takmičenju – najavio je Perica Đorđević.

Inače, Perica Đorđević suprug je folk pjevačice Sanje Đorđević, a uvijek su važili za intrigantan par koji je u skladnom braku.

– Mi smo se zabavljali nekoliko mjeseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se poslije zaljubila u njega. Jedno veče smo bili u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me ubijedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, prije nego što sam ja ustala, javila cijeloj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Poslije toga nisam mogla nazad – ispričala je Sanja jednom prilikom.

 

(avaz)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .