NOVI GLAS

Bijeljina – Evo kako je bilo na novogodišnjem prijemu za predstavnike medija u Gradskoj upravi (Foto)

 Gradska uprava Bijeljina ostvarila je tokom 2019. godine veoma dobru saradnju sa medijskim kućama sa područja Grada, koje su korektno i blagovremeno obavještavale građane o svim aktivnostima i projektima koje je Uprava sprovela, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić na novogodišnjem prijemu za predstavnike medija.

– U 2019. godini trudili smo se da imamo bolju interakciju sa građanima, da putem različitih anketa saznamo šta su to njihove potrebe i na osnovu toga i djelujemo. Mediji su nam u tom procesu veoma pomogli i drago mi je što danas vidim ovoliki broj predstavnika sredstava informisanja. Godina 2020. biće puna izazova, posebno zbog toga što je izborna, ali najvažnije je da bude puna uspjeha, prije svega ličnog i porodičnog – naglasio je Gradonačelnik Mićić.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković rekao je da su mediji sve ono što se događalo u skupštinskim klupama prenijeli javnosti blagovremeno.

– Ovdje vidim i sve više predstavnika internet-novinarstva, što znači da bijeljinski mediji prate svjetske trendove. Imali smo odličnu saradnju i trudićemo se da ona u novoj godini bude još bolja – dodao je Marković.

Stručni savjetnik za odnose sa javnošću u Gradskoj upravi Grada Bijeljina Predrag Lopandić naveo je da se gosti iz drugih gradova često iznenade velikim brojem predstavnika medija koji prisustvuju prijemima i drugim događajima koje organizuje Grad.

– Nije lako sarađivati sa tolikim brojem medija, ali nadam se da uspijevamo da im budemo na usluzi. Zastupljeni smo i na društvenim mrežama – „Fejsbuku, „Tviteru“, a od ove godine i na „Instagramu“, sve sa ciljem da budemo u kontaktu sa što većim brojem građana – kaže Lopandić.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI