NOVI GLAS

Bijeljina – Evo ko je momak koji je pokušao da bacu drogu u peć! (FOTO)

Aleksandar Vuković (27) iz Trnjaka kod Bijeljine uhapšen je sinoć tokom pretresa stana u Bijeljini zbog posjedovanja pet kilograma droge skank, saznaje Srpskainfo.

Kako je za Srpskainfo potvrdila portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić A.V. je tokom pretresa prostorija pokušao da baci drogu u peć za centralno grijanje i uništi je.

– Brzom i efikasnom intervencijom policijskih službenika u tome je spriječen. Ovo lice je uhapšeno uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i biće u toku dana predato na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini – precizirala je Marić.

Inače, policija u Bijeljini u ovoj godini bilježi dobre rezultate u borbi protiv neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Prema podacima Policijske uprave Bijeljina za proteklih 11 mjeseci, Tužilaštvu je podneseno 37 izvještaja kojima je otkriveno 61 krivično djelo.

Nadležnim tužilaštvima prijavljeno je 47 lica da su izvršioci krivičnih djela zloupotrebe opojnih droga, od kojih su 17 povratnici u izvršenju krivičnih djela, tri maloljetna i tri žene. Zbog ovog krivičnog djela uhapšeno je 17 lica, od kojih I jedna žena. U akcijama koje su sprovedene otkriveno je oko 13 kilograma marihuana, 660 grama kokaina, 7 grama opojne droge ajs, koja je realtivno nova na ovim prostorima, a zaplijenjene su i određene količine hašiša, heroina, ekstazija, medicinskih droga i drugih.

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .