NOVI GLAS

Muškarac koji je seksualno zlostavljao psa u Sarajevu sinoć napao djevojku sa psom!

Nepoznati muškarac koji je u aprilu ove godine seksualno zlostavljao psa u centru Sarajeva sinoć je napao djevojku sa psom takođe u centru grada. Prema riječima policije i napadnute djevojke, muškarac je želio oteti njenog psa te je fizički nasrnuo na nju.

Prema informacijama koje smo dobili od napadnute djevojke, čiji je identitet poznat redakciji Klixa, muškarac ju je napao ispred Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu: “Napao me uz tvrdnju da je moj pas zapravo njegov, ponavljajući kako sam ga ukrala. Vukao je mog psa za ogrlicu tako jako i nasilno da se pas podizao sa zemlje i počeo se gušiti. Dok sam pokušavala odbraniti svog psa, muškarac me fizički napao”.

Dodaje kako joj je na ulici pomogao mladi par i jedan stariji čovjek, nakon čega je pozvala policiju.

– Dok smo čekali policiju, ispostavilo se da je nasilnik odlučio da me prati. Srećom, policija je reagovala veoma brzo i profesionalno – govori te dodaje kako je uskoro utvrđeno da se radi o istom muškarcu koji je u aprilu 2019. uhapšen zbog silovanja psa u centru Sarajeva.

Portparol Operativnog centra MUP KS Mirza Hadžiabdić potvrdio je slučaj i rekao kako je policija privela muškarca i zabilježila slučaj.

– Napad se jeste dogodio, muškarac je uhapšen i odveden u MUP. Nakon ispitivanja je pušten na slobodu – kratko je objasnio Hadžiabdić.

 

(klix)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .