NOVI GLAS

Jasmina je hit na internetu – Njeni zahtjevi izazvali lavinu komentara (Video)

Jedna starija gospođa postala je apsolutni hit na društvenim mrežama pošto je na Fejsbuku okačila klip u kojem bez imalo uvijanja traži od vlasti, sa svih mogućih nivoa, jednu jedinu stvar – normalne bioskope u Beogradu kao što su nekad bili.

– Moliću fino, ja zahtijevam od gradskih, republičkih vlasti da otvore bioskop u Beogradu. Onoliki bioskopi bili prije, pa smo birali gdje ćemo da idemo. Šta se daje ovdje, šta se daje onde, a sad moraš da ideš u tržni centar da bi uopšte gledao bilo koji film – protestovala je na svom Fejsbuk profilu korisnica ove društvene mreže.

Ova Beograđanka dalje nastavlja, nimalo blago, negodujući zbog nemogućnosti odlaska u bioskop, a da to nije u tržnom centru.

– Neću da idem u samoposlugu da gledam film. Hoću da idem u bioskop – jasna je ona.

Snimak je postao apsolutni hit, a po komentarima se vidi da su ljudi u potpunosti saglasni sa njenim zahtjevom.

Захтевам!!!

Posted by Јасмина Стијовић on Wednesday, December 4, 2019

– Ma bravo kraljice – kratko je podržala ovaj zahtjev jedna korisnica Fejsbuka.

– Koliko ste šarmantni i simpatični, zaista ne bi imalo smisla da vaš zahtjev ne ispune nadležni! I ne samo zbog vas, ali niko to ljepše ne bi zahtijevao – komentar je druge sugrađanke.

Ako ste se pitali o kome je riječ, i niste ranije upoznali harizmatičnu gospođu koja je prava internet senzacija, otkrićemo vam njen identitet. U pitanju je Jasmina Stijović koja je na društvenim mrežama poznata kao neko ko uvijek kaže šta misli, bez dlake na jeziku. Upoređivali su je i sa poznatom Dinjom (Sandrom Silađev), ali joj nisu predviđali dugu karijeru.

Jasmina je, kako njen Instagram kaže, žena pjesnikinja. Ima više hiljada pratilaca, a društvene mreže koristi kako bi iznosila svoje stavove, ali i da bi se zabavila i družila, “kad je već mreža tako društvena”.

Beskompromisna kakva se pokazala da jeste, makar kada su bioskopi u pitanju, ne sumnjamo da ćemo i ubuduće imati prilike da čujemo šta Jasmina ima da kaže. Ali i da zahtijeva.

 

 

(Blic)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .