NOVI GLAS

Kako se zapalio autobus fudbalera Radnika pri povratku u Bijeljinu – Šta kažu trener i kapiten

Na povratku iz Mostara gdje su poraženi u susretu protiv Zrinjskog fudbalerima Radnika se na prevoju Karaula zapalio autobus, ali na sreću osim materijalne štete na motoru drugih posledica nije bilo.

Fudbaleri Radnika su u toku noći stigli u Bijeljinu, a kapiten Velibor Đurić za Srpskainfo je rekao da je problema sa autobusom bilo i na putu prema Mostaru.

– Autobus koji nas je vozio iz Bijeljine prema Mostaru je na prevoju Ivan Sedlo ostao u kvaru, pa je po nas došao drugi autobus koji nas je prevezao do Mostara. Po povratku nas je u Sarajevu sačekao naš autobus koji je bio na popravci, ali smo na prevoju Karaula osjetili dim i brzo izašli iz napolje. Gorio je dio kod motora, međutim vatra je brzo ugašena. Uspjeli smo doći do benzinske pumpe gdje smo sačekali drugi autobus koji nas je uspješno prevezao do Bijeljine. Nije bilo drame, ali nije bilo nimalo jednostavno kada smo osjetili dim i vidjeli vatru. Moram da pohvalim brzu reakciju vozača koji je ugasio požar, pa je sve ostalo na materijalnoj šteti – rekao je Đurić.

“Negdje u blizini Kladnja zapalio se zadnji kraj autobusa, sreća vozač je brzo reagovao i uspio je evakuisati ekipu i ugasiti požar. Vrlo brzo, kroz nekih 15 minuta došao je novi autobus po nas i želio bih se zahvaliti firmi Integral iz Kladnja koja je brzo reagovala”, rekao je sinoć za Klix.ba Slobodan Starčević trener ekipe iz Bijeljine.

Ekipa premijerligaša iz Bijeljine je ,,vatreno” završila jesenji dio sezone u kome su zauzeli šesto mjesto sa 29 osvojenih bodova.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI