NOVI GLAS

Bruka za policiju – Opljačkan policijski magacin, lopovi odneli skupocjenu tehničku robu!

Iz magacina policijske uprave Novi Pazar nestala je zaplijenjena ukradena roba i stvari koje su otuđene tokom policijskih akcija.

Objekat Vojske Srbije koji je predat policiji na čuvanje, obezbjeđen je pa se postavlja pitanje kako je neko uopšte mogao da mu priđe i iz njega ukrade samo skupocjene stvari. Kako se navodi, nestalo je više skupocjenih bicikala na struju, trkačka bicikla, par skutera ali i skupocjena tehnika, televizori, računari i druga tehnika.

Portal Sandžakhaber podsjeća da je ovo već druga krađa iz policijskog magacina u posljednje vrijeme, jer je prije nekoliko sedmica nestala i zaplijenjena droga, za koju će, kako navodi “ovih dana pošteni policajci preuzeti odgovornost i biti okrivljeni za nešto što nisu uradili te kažnjeni za djelo koje nisu učinili”.

Portal takođe navodi da je prema njihovim saznajima svima u Policiji strogo je zabranjeno da govore o ovoj temi, a o tome nije obaviještena javnost.

Sandžakhaber je ranije pisao da je u Novom Pazaru nastala uzbuna pošto u Beograd navodno nije dostavljena cijela količina droge zaplijenjene u skorašnjoj akciji 23. novembra. Najprije je izmjereno oko 10 kilograma, a uhapšeni je potpisao i sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice. Međutim, portal je naveo da je, kada je zaplijenjena droga stigla u centar u Beogradu, utvrđeno da nedostaje skoro 6 kilograma opojne supstance!

Policijska uprava u Novom Pazaru je demantovala takve tvrdnje, navodeći da droga nije nestala, već da je netačno izmjerena prilikom zaplene.

U akciji policije 23. oktobra uhapšen je Dževat Latifović (47), koji se samo par sati kasnije nagodio sa Višim tužilaštvom, pa je pravosnažno osuđen na šest godina zatvora.

 

(kurir/sandžakhaber)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .